Velkommen til Nyhavn Sandviken!

Velkommen til Nyhavn Sandviken!

I Nyhavn kan du nyte livet på en blikkstille byfjord. Eller hva med en luftig treningstur i byfjellene? Opp Stoltzekleiven for den spreke, eller en rolig spasertur i Fløysvingene. Byfjellene passer for alle.

Hvorfor er dette en sjelden mulighet?

Fordi Nyhavn er den lille byen i byen. Nær fjord og fjell. Og nær et pulserende uteliv i Bergen sentrum. Perfekt for deg som skal kjøpe en ny leilighet. Nyhavn Sandviken er skapt for både avkobling og fysisk aktivitet.

Her kan du nyte livet på en blikkstille byfjord. Du henter padleåren i boden og setter deg i kajakken, fortøyd et steinkast unna din egen inngangsdør. Har du fri midt i uken, er fjorden og dagen din. Det er også mulighet for egen båtplass, spør oss.

Det er nettopp nærheten til sentrum, sjø og byfjellene som gjør Nyhavn Sandviken til en sjelden mulighet for alle som ser etter det lille ekstra. Boligene er av høy standard, og man trenger ikke å tenke oppussing på mange år.

Opparbeidede uteområder med brygger, promenader og parkanlegg, gir deg den eksklusive følelsen. Leilighetene er praktiske og moderne. I nærområdet ligger skoler, barnehager, dagligvarebutikker og treningsstudio.

Nyhavn og området

Butikker, treningssenter og kafé i nærheten.

I Åsaneveien fem minutter unna går busser til og fra sentrum.

Elsero Sjøbad og museet Gamle Bergen ligger i området.

Norges Handelshøyskole ligger ti minutters gange unna.

Nyhavn er et historisk område med spor av hvalfangst og industri.

Bergen sentrum ligger 4,5 kilometer fra Nyhavn.

Stoltzekleiven med sine 908 trappetrinn går opp Sandviksfjellet.

Idylliske Fjellveien er lett tilgjengelig for turgåere.

Det er fremdeles ledige båtplasser i Nyhavn.

Det er nettopp nærheten til sentrum, sjø og by- fjellene som gjør Nyhavn til en sjelden mulighet for deg som ser etter det lille ekstra.

NATURSKJØNT I BYEN

«Jeg vil påstå at Nyhavn blir Bergens nye favoritt om kort tid.»

Ximena Andrea Sagenes, Privatmegleren

Nyhavn for alle

Om du er førstegangskjøper, etablert, ung eller gammel, i Nyhavn vil du garantert finne deg til rette.

Området passer for alle aldersgrupper, enten du er i etableringsfasen eller klar for det gode livet på fjorden med egen båt.

Nærområdet

Nyhavn er et sted man ikke trenger å gå langt for å få det man trenger. Det planlegges en nærbutikk i en av blokkene som allerede er bygget. Det er også satt av areal for restaurant og kafédrift.

Med kort avstand til sentrum, trenger man heller ikke å bekymre seg over å mangle noe på underholdningsfronten, som teater, kino og restauranter. I umiddelbar nærhet av Nyhavn finnes også skoler, barnehager, dagligvarebutikker og treningsstudioer.

NHH ligger bare ti minutters gange unna Nyhavn Sandviken. Like ved finner du også friluftsmuseet Gamle Bergen, en rekonstruert by med hus fra 1700-, 1800- og 1900-tallet. Vil du ha en dukkert, ligger Sandviken sjøbad på Elsero rett ved museet. Nyhavn Sandviken ligger 4,5 kilometer fra Bergen sentrum, og busser går regelmessig.

Arkitekten

Boligprosjektene våre er brikker i større sammenhenger, og det er derfor viktig å ha fokus på hvilke kvaliteter nye områder kan gi til omgivelsene rundt.

Oppgaven vår er å få inn de elementene som gjør at folk trives også utenfor leiligheten sin; steder der folk kan møtes og være sosiale, gode gang og sykkelforbindelser, grønne områder for å nevne noen. Det er også viktig å ivareta kvaliteter som allerede finnes i området. Dette kan være med på å styrke identiteten i et nytt område.

Et nytt boligprosjekt har liten verdi dersom nærmiljøet ikke fungerer. Dette er problemstillinger som vi ønsker at alle i TAG skal være ekstra bevisste på. Hvis vi lykkes, vil folk ønske å bo her lenge – og da har vi laget bomiljøer som er bærekraftige og som mange vil ha glede av i framtiden

Oppgaven vår er å få inn de elementene som gjør at folk trives også utenfor boligen

Mette Omre, Tag Arkitekter

Eksklusivt uteområde

Opparbeidede uteområder med brygger og promenader gir deg den eksklusive følelsen. Det blir lekeplass, utearealer med sitteplasser mellom og rundt bebyggelsen. Bygg A og B får tilgang til en felles takterrasse i bygg B. Beboere i bygg D får tilgang til takterrasse i bygg D. Det er også mulighet for kjøp av båtplass, med forbehold om ledige plasser.

Terrenget vil bli opparbeidet og busker vil plantes til trivsel for alle beboere. Det vil bli anlagt plener på fellesområdene. Ferdigstilling av utomhusarealene vil kunne skje etter innflytting. Nyhavn Sandviken er planlagt med felles søppelsuganlegg.

Drømmene

Nyhavn er det gode livet ved fjorden. Du har nå muligheten til å sikre deg en ny bolig i den lille byen i byen, like utenfor sentrum i Ytre Sandviken. Nær fjord og fjell.  Bare drøm deg bort. Sommerkvelden er ennå ung. Tenk deg gleden når vennene dine kommer på besøk til deg og din nye leilighet for første gang. Når grillen er varm og bobler i glasset gjør sommerkvelden til noe helt spesielt. På din egen balkong med utsyn mot byfjorden og Bergen sentrum.

Det er nettopp nærheten til sentrum, sjø og by- fjellene som gjør Nyhavn til en sjelden mulighet for deg som ser etter det lille ekstra.