LEILIGHETER BYGG C
Byggetrinn III

ALT DU MÅTTE ØNSKE DEG I DIN NYE BOLIG

« En av Nyhavn Sandvikens beste beliggenheter.»

En sjelden mulighet

I det siste byggetrinnet selges 20 selveierleiligheter fra 42 til 86 kvadratmeter (BRA), plassert i bygg C. Felles takterrasse i bygg D. Det er heis og trappe-adkomst opp til leilighetsplanet fra bakkenivå. Garasjeanlegg med parkeringssystem i 3 nivåer beliggende i underetasje på bygg A og B (trinn I).

Leilighetene leveres nøkkelferdige som 2, 3 og 4-roms i ulike størrelser tilpasset en variert beboersammensetning. BRA fra 42 m2 til 86 m2. Byggingen av nye boliger og utvidet servicetilbud skyter fart hvert år. I en ikke altfor fjern fremtid vil Nyhavn bli en del av Bergen sentrum. Og da er du eier av en sjelden leilighet med en maritim og sjønær beliggenhet du skal lete lenge etter.

2-roms leilighet

Meget praktiske og arealeffektive 2-roms leiligheter i størrelse fra 42-58 m2 (BRA). Disse boligene vil passe perfekt for deg som er student, pendler, eller rett og slett bor alene og ikke har behov for mye plass. Vi har 4 stk. i denne størrelsen og 3 av dem leveres med markterrasse eller balkong.

Forøvrig har du tilgang til felles takterrasse på plan 6 i bygg D. Her vil du ha fantastiske sol og utsiktsforhold. Videre kan det nevnes høye kvaliteter med blant annet 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Det medfølger en romslig sportsbod til samtlige av disse leilighetene, i tillegg din innvendige bod selvsagt.

3-roms leilighet

Alle med fine vestvendte balkonger. De største leilighetene får i tillegg en frokost-balkong mot øst hvor du kan nyte morgenkaffen mens du nyter de maritime omgivelsene. Alle disse leilighetene har gode planløsninger med to romslige soverom, bad og innvendig bod, og det blir i tillegg levert med sports-bod lokalisert i underetasjen på trinn I, bestående av bygg A og B.

Du vil i disse boligene finne de samme gode kvalitetene som du finner i de minste leilighetene med blant annet 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og et moderne Norema kjøkken levert komplett med integrerte hvitevarer.

4-roms leilighet

Vi har fire 4- roms leiligheter som ligger plassert i 2. til 5 etasje.

Leilighetene er på 78m2 (BRA) og har fin utforming og god utnyttelse av areal. Samtlige leiligheter har vest-vendt balkong, samt en østvendt frokostbalkong med utgang fra hovedsoverom.

Alle disse leilighetene blir levert med fast sportsbod lokalisert iunderetasjen i trinn I. Det er samme fine kvaliteter som samtlige leiligheter i prosjektet; 1-stavs eike-parkett, vannbåren gulvvarme og et moderne Norema kjøkken levert komplett med integrerte hvitevarer. Her er også innvendig bod for oppbevaring- denne kan brukes som walk-in-closet!

Nærområdet

Nyhavn er et sted man ikke trenger å gå langt for å få det man trenger. Det planlegges en nærbutikk i en av blokkene som allerede er bygget i området. Det er også satt av areal for restaurant- og kafédrift i samme blokk.

Med kort avstand til sentrum, trenger man ikke å bekymre seg over å mangle noe på underholdnings- fronten som teater, kino og restauranter. I umiddelbar nærhet av Nyhavn finnes det også skoler, barne- hager, dagligvarebutikker og treningsstudioer.

NHH ligger bare ti minutters gange unna Nyhavn Sandviken. Like ved finner du også friluftsmuseet Gamle Bergen, en rekonstruert by med hus fra 1700-, 1800- og 1900-tallet. Vil du ha en dukkert, ligger Sandviken sjøbad på Elsero rett ved museet. Nyhavn Sandviken ligger 4,5 kilometer fra Bergen sentrum, og busser går regelmessig.

Eksklusivt uteområde

Nyhavn Sandviken vil bestå av 4 leilighetsbygg, hvor dette salgstrinnet består av bygg C som er pent beliggende i et av Bergens mest populære boligområder like utenfor bykjernen.

Med pent opparbeidede uteområder, flotte fasader og promenader ligger alt til rette for et fantastisk boforhold. En mer maritim og sjønær beliggenhet skal du lete lenge etter. Området fra Nyhavn til Måseskjæret er under spennende utvikling – ta del i eventyret.

Velkommen til en sjelden anledning – Velkommen til Nyhavn Sandviken

DET LILLE EKSTRA

«Oppgaven vår er å få inn de elementene som gjør at folk trives også utenfor boligen»

Ximena Andrea Sagenes
Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 936 80 586
E: xs@privatmegleren.no

Christina Fosse Rusaas
Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 986 08 97
E: cr@privatmegleren.no