LEILIGHETER BYGG D
Byggetrinn II

MODERNE OG EKSKLUSIVE LEILIGHETER

« En av Nyhavn Sandvikens beste beliggenheter.»

18 leiligheter til salgs

Bygg D har en av Nyhavn Sandvikens beste beliggenheter, majestetisk plassert ut i sjøen. Leilighetene her får orkesterplass til fjell og fjord, til sol og høststorm. Fra en felles takterrasse kan man nyte en spektakulær utsikt mot Bergen sentrum. Det er lagt inn ekstra kvaliteter i standard leveranse, og bygget består i hovedsak av romslige leiligheter med høy standard.

Byggingen av nye boliger og utvidet servicetilbud skyter fart hvert år. I en ikke altfor fjern fremtid vil Nyhavn bli en del av Bergen sentrum. Og da er du eier av en sjelden leilighet i sjøkanten.

I denne omgang selges 18 selveierleiligheter fra 53 til 168 kvadratmeter (BRA), plassert i bygg D. Du kan velge mellom 2-, 3-, og 4-roms leiligheter.

2-roms leilighet

1 stk. arealeffektiv 2- roms leilighet i byggets 1. etasje på 53m2 (BRA).

Passer perfekt for deg som er student, pendler, eller rett og slett bor alene og ikke har behov for mye plass. Boligen vil ha høy innvendig standard med blant annet 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme.

Leiligheten har en flott vestvendt balkong. Boligen leveres i tillegg med en romslig bod, som er plassert i trinn I sin underetasje. Leiligheten har også tilgang til felles takterrasse som ligger i samme bygg.

Samtlige leiligheter i prosjektet får en romslig ekstern bod.

3-roms leilighet

Praktiske 3-roms leiligheter fra 59 – 99 m2 (BRA). Alle med privat balkong.

I 3-roms leiligheter kan du velge mellom øst, sør og vest fasade. Noen av leilighetene ligger også i sjøfront, med fantastisk utsikt innover mot Bergen sentrum og byfjorden. Alle leilighetene vil ha høy innvendig standard med blant annet 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Alle leilighetene har tilgang til felles takterrasse som ligger i samme bygg.

3-romsleilighetene har også parkering inkludert i prisen. Samtlige leiligheter i prosjektet får en romslig ekstern bod.

4-roms leilighet

Romslige 4-roms leiligheter fra 87- 144m2 (BRA)

Alle 4-roms leilighetene vil ha vestvendt balkong med gode solforhold og fin utsikt. 4-roms leilighetene finnes i både 2, 3 4, og 5. etasje. Noen av leilighetene ligger også praktisk talt i sjøen, med fantastisk utsikt innover mot Bergen sentrum og byfjorden. Alle leilighetene vil ha høy innvendig standard med blant annet 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Alle leilighetene har tilgang til felles takterrasse som ligger i samme bygg.

4-roms leilighetene har også parkering inkludert i prisen. Samtlige leiligheter i prosjektet får en romslig ekstern bod.

Nyhavn for alle

Om du er førstegangskjøper, etablert, ung eller gammel, i Nyhavn vil du garantert finne deg til rette. Området passer for alle aldersgrupper, enten du er i etableringsfasen eller klar for det gode livet på fjorden med egen båt.

Grunnen er nærhet til de fleste servicetilbud: Skoler, barnehager, treningsstudioer og Bergen sentrum. Det beste av alt – du får i pose og sekk – det urbane og naturopplevelsene, samtidig som Nyhavn er et stille og fredelig sted å bo.

Eksklusivt uteområde

Opparbeidede uteområder med brygger og promenader gir deg den eksklusive følelsen. Det blir lekeplass, utearealer med sitteplasser mellom og rundt bebyggelsen. Beboere i bygg D får tilgang til takterrasse i bygg D. Det er også mulighet for kjøp av båtplass, med forbehold om ledige plasser.

Terrenget vil bli opparbeidet og busker vil plantes til trivsel for alle beboere. Det vil bli anlagt plener på fellesområdene. Ferdigstilling av utomhusarealene vil kunne skje etter innflytting. Nyhavn Sandviken er planlagt med felles søppelsuganlegg.

DET LILLE EKSTRA

«Det er nærheten til sentrum, sjø og byfjellene som gjør Nyhavn til en sjelden mulighet for deg som ser etter det lille ekstra.»

Ximena Andrea Sagenes
Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 936 80 586
E: xs@privatmegleren.no

Christina Fosse Rusaas
Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 986 08 97
E: cr@privatmegleren.no