BYGGETRINN I
LEILIGHETER

KJØP EN NY OG TOPP MODERNE LEILIGHET

«Som eier av en ny leilighet, trenger du ikke å tenke oppussing på mange år.»

45 leiligheter til salgs

Leilighetene kommer med stilren og tidløs kjøkkeninnredning fra Norema av typen Areal hvit med håndgrep i Piano stål. Integrert stekeovn, induksjon koketopp, samt integrert oppvaskmaskin følger med. Badene er flislagt og har downlights i taket.

I denne omgang selges 45 selveierleiligheter fra 43 til 87 kvadratmeter. Du kan velge mellom 2- og 3/4-roms leiligheter. Alle leilighetene selges til fast pris slik at du slipper en nervepirrende budrunde.

2-roms leilighet

Meget arealeffektive 2- roms leiligheter fra 43 til 64 m2 (BRA). Passer perfekt for deg som er student, pendler, eller rett og slett bor alene og ikke har behov for mye plass.

Disse praktiske leilighetene finnes fra 1. til 4. etasje. Store vindusflater sørger for at rikelig med lys slipper inn og de vil oppleves som meget lyse og trivelige. Fra denne leilighetstypen kan man velge om man vil ha morgensol eller kveldssol da de ligger både med øst og vestvendt beliggenhet.

Oppholdsrommet er vektlagt og prioritert på disse leilighetene – løsningen er effektiv og smart ved at kjøkkenet er plassert på det mest naturlige punktet i hver leilighet, uten å forstyrre stuedelen for mye. Fra stuen er det utgang til terrasse eller balkong, som med sin gode dybde gjør at du har god plass til både planter og møblering.

Leilighetene leveres med romslig bod i underetasje. Alle leilighetene har tilgang til felles takterrasse som ligger i Bygg B.

3-roms leilighet

Praktiske 3-roms leiligheter fra 55 til 87 m2 (BRA), alle med privat balkong eller terrasse.

Godt gjennomtenkte planløsninger for økt kvalitet i boligen. I disse leilighetene finner vi flere smarte løsninger, herunder kan nevnes at noen av dem med enkle grep kan gjøres om til 4-roms.

Leilighetene er strategisk plassert i byggene, med sørvestvendt beliggenhet, noe som legger forholdene godt til rette for lange dager i solen på sommeren. Man vil ha flotte utsiktsforhold fra de fleste 3-romsleilighetene. Fokuset har vært på komfort og trivsel, og store vinduer gir optimale lysforhold. Kjøkkendelen er naturlig avdelt fra stuedelen, og en av leilighetene leveres med en romslig privat takterrasse.

Denne leilighetstypen finnes fra 2. til 4. etasje. Leilighetene leveres med romslig bod i underetasje. Alle leilighetene har tilgang til felles takterrasse som ligger i Bygg B.

Nyhavn for alle

Om du er førstegangskjøper, etablert, ung eller gammel, i Nyhavn vil du garantert finne deg til rette. Området passer for alle aldersgrupper, enten du er i etableringsfasen eller klar for det gode livet på fjorden med egen båt.

Grunnen er nærhet til de fleste servicetilbud: Skoler, barnehager, treningsstudioer og Bergen sentrum. Det beste av alt – du får i pose og sekk – det urbane og naturopplevelsene, samtidig som Nyhavn er et stille og fredelig sted å bo.

Eksklusivt uteområde

Opparbeidede uteområder med brygger og promenader gir deg den eksklusive følelsen. Det blir lekeplass, utearealer med sitteplasser mellom og rundt bebyggelsen, samt en felles takterrasse plassert i bygg B.

Terrenget vil bli opparbeidet og busker vil plantes til trivsel for alle beboere. Det vil bli anlagt plener på fellesområdene. Ferdigstilling av utomhusarealene vil kunne skje etter innflytting. Nyhavn Sandviken er planlagt med felles søppelsuganlegg.

DET LILLE EKSTRA

«Det er nærheten til sentrum, sjø og byfjellene som gjør Nyhavn til en sjelden mulighet for deg som ser etter det lille ekstra.»

Ximena Andrea Sagenes
Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 936 80 586
E: xs@privatmegleren.no

Christina Fosse Rusaas
Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

T: 986 08 97
E: cr@privatmegleren.no