BYGGETRINN III, C

Kun få leiligheter igjen!
Trinn II, D
Utsolgt!
Trinn I, A&B
Utsolgt!
Mulighet for kjøp av båtplass
Artikkel
NYHAVN BLIR BERGENS NYE FAVORITT

NYHAVN SANDVIKEN

Vi har nå startet salget av 20 flotte leiligheter for byggetrinn III
Boligene er fra 42 til 86 kvadratmeter, med høy standard og vekt på praktiske og moderne materialvalg. Flotte uteområder med brygger, promenader, parkanlegg og felles takterrasse med spektakulær utsikt!

Mulighet for kjøp av båtplass, med forbehold om ledige plasser.

PROSJEKTET

Nyhavn Sandviken består av til sammen fire boligblokker, og inneholder 2- til 4-roms leiligheter med høy standard.

Området

Nyhavn betyr det gode livet ved fjorden. Boligområdet ligger bare ti minutter utenfor Bergen sentrum.

BYGGETRINN I, A&B

Alle leilighetene er lyse, moderne og trivelige med stilren og tidløs kjøkkeninnredning fra Norema. Bygg A&B ferdigstilles ca. august/september 2019.

Utsolgt!

BYGGETRINN II, D

18 Moderne og eksklusive leiligheter, med en av Nyhavn Sandvikens beste beliggenheter. Bygg D ferdigstilles ca. november 2019.

Utsolgt!

BYGGETRINN III, C

I det siste byggetrinnet selges 20 selveierleiligheter fra 42 til 86 kvadratmeter (BRA), plassert i bygg C. Felles takterrasse i bygg D. Det er heis og trappe-adkomst opp til leilighetsplanet fra bakkenivå. Bygg C ferdigstilles ca. februar/mars 2020.

Kun få leiligheter igjen!

OPPLEV NATUREN OG DET URBANE PÅ EN GANG

Nyhavn er fremdeles en skjult perle for mange. Her ligger boligene med orkesterplass til fjell, fjord, sol og regn. Det er ikke bare Nyhavn som er spennende, men utviklingen av hele området fra Ytre Sandviken og innover mot sentrum. Byggingen av nye boliger og utvidet servicetilbud skyter fart hvert år. I en ikke alt for fjern fremtid vil Nyhavn bli en del av Bergen sentrum. Og da eier du en sjelden leilighet i sjøkanten hvis du griper muligheten i dag.